Alan Red T-shirts laten zien waar jij voor staat

Sta jij voor kwaliteit en stijl als het gaat om de T-shirts die je draagt dan kies je natuurlijk voor Alan Red, het bekende merk uit Italië. Foundation is uitermate belangrijk voor een goede outfit en dus begin je bij het T-shirt dat je draagt. Als dat van Alan Red is dan weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit. Kwaliteit die ook na vele keren dragen, wassen en dragen blijft bestaan. De shirts van Alan Red liggen qua prijs in het wat hogere prijssegment maar daar koop je dan ook zeker kwaliteit voor. Al vele decennia staat Alan Red garant voor kwalitatief hoogwaardige T-shirts.

Bijzondere namen
Alan Red kiest ervoor om binnen het merk de diverse kledinglijnen bijzondere namen te geven, onder andere van de Verenigde Staten. Zo is er een Oklahoma lijn en een Boston lijn en er zijn T-shirts die de naam Vermont en Virginia dragen. De verschillende namen vertegenwoordigen verschillende soorten en stijlen T-shirts. De verschillen zitten in de vormgeving en kleur. Er zijn T-shirts met V-hals en met ronde hals. Sommige modellen zijn gemaakt van stretch stof. De shirts van Alan Red zijn alleen in de basic kleuren wit en zwart verkrijgbaar maar er is desondanks voldoende variatie. Zoals het Italiaanse ontwerpers betaamt zitten de verschillen in kleine details, in de halslijn, de lengte van het shirt of de lengte van de mouwen. Voor alle shirts geldt dat de kwaliteit altijd subliem is.

Complete basics lijn
Behalve vanwege zijn T-shirts staat Alan Red ook bekend om de heren boxershorts die in diverse hippe kleuren verkrijgbaar zijn. De shorts hebben in tegenstelling tot de T-shirts geen namen, maar de kwaliteit is dezelfde als die van de shirts. Je kunt de boxershorts net als de T-shirts eenvoudig online kopen, diverse webshops bieden ze aan, soms in voordelige meerverpakkingen zodat je je slag kunt slaan met een voordelige aanbieding.