4 textielproducten met logo van Maxilia

Of je nu kleding wil gebruiken als reclame materiaal of op zoek bent naar bedrijfskleding met een eigen logo, Maxilia kan jou helpen. Maxilia heeft een groot aanbod aan verschillende textielproducten die allen bedrukbaar zijn. Wij hebben een lijst gemaakt van 4 populaire textielstukken die voorzien kunnen worden van een logo.

1. Shirts met logo

Misschien wel het populairste kledingstuk dat voorzien kan worden van een logo: een shirt. Shirts zijn universeel de meest gedragen kleding met een reden. Ze passen overal bij, en zijn perfect voor dagelijks gebruik.
Maxilia heeft daarom een ruime keuze aan verschillende shirts die bedrukbaar zijn. Of je nu op zoek bent naar een zomers shirt met korte mouwen of een sporthemd zonder mouwen, Maxilia heeft wat jij zoekt.

 

Shirts met logo

2. Jassen bedrukken

Heb jij personeel dat veel buiten werkt, en wil jij er voor zorgen dat deze mensen professioneel te werk kunnen gaan? Dan kan je gebruik maken van bedrukte jassen. Shirts en truien zijn meestal niet geschikt voor buitenwerk. Natuurlijk werken ze prima op mooie dagen, maar op regenachtige dagen heb je iets waterdicht nodig. Een jas met logo is dan de perfecte oplossing. Warm en waterdicht genoeg om ook in de regen te werken, en ademend genoeg voor zonnige dagen. Je kan bijvoorbeeld de achterkant van de jas bedrukken met een logo zodat dit maximaal op kan vallen.

3. Bedrukte tassen

Niet alleen kleding is erg populair als textiel met een logo erop, ook bedrukte tassen doen het goed. Een tas met bedrukking levert een goede manier om reclame te maken voor jouw bedrijf of evenement. Deze tassen kunnen gemaakt worden van verschillende materialen waaronder textiel. Textiel tassen hebben een hippe vintage look en zijn erg geschikt voor festivals en markten. Ze zijn bedrukbaar met allerlei kleuren en vormen, zodat je zeker weet dat jouw bericht over te brengen is op de klant.

4. Polo’s als bedrijfskleding

De polo is de ultieme werkkleding. Polo’s hebben een zekere netheid terwijl ze genoeg ruimte bieden om veilig en gemakkelijk in te werken. Een polo kan subtiel bedrukt worden met bedrijfsgegeven en komt in verschillende kleuren. Hierdoor kan je niet alleen een kleur uitkiezen die past bij jouw bedrijf, ook kan je bijvoorbeeld verschillende afdelingen op kleur coderen. Maxilia heeft een groot aanbod aan polo’s beschikbaar.