Alan Red shirts met een maatje meer

Het kan is niet altijd makkelijk om de juiste kleren te vinden als je een maatje meer hebt. Alles is te klein of de kleren in je maat lubberen om je lichaam. Het zit niet lekker en het ziet er ook niet netjes uit. Maar er is heus wel iets te vinden. Met een beetje goed zoeken en passen heb je kleren gevonden die bij je passen en je lichaam er mooi in uitbrengen. De T-shirts van Alan Red komen in maten tot XXL. Ze zijn simpel, maar toch stijlvol en van goede kwaliteit, dus ze zullen lang meegaan. En de Alan Red T-shirts zijn van 100% katoen gemaakt. Ze ademen, zijn vocht absorberend en al een uitstekende keuze om als onderhemd te gebruiken.

Niet te strak en niet te los

Er zijn een paar dingen waar je goed op moet letten tijdens het passen van kleren. Kijk goed hoe de kraag zit. Bij een te strakke kraag, kan deze weer sterk je grote voorkomen accentueren. Een te losse kraag heeft weer iets slordigs. Alan Red biedt T-shirts aan met V-hals en ronde hals, die netjes om je nek zullen zitten. Let ook goed op de mouwen. Het moet niet te strak onder de oksels zitten. Dat geeft een oncomfortabel gevoel. Een te grote mouw heeft weer iets niet netjes. Je moet je wel comfortabel voelen in je kleren.

Combineer met Alan Red T-shirts

Het mooie van de T-shirts van Alan Red zijn dat ze makkelijk te combineren zijn. Met de juiste maat broek en in combinatie met een jasje over de T-shirt heb je meteen een tijdloze look te pakken. Combineer ook met accessoires. Een mooie zonnebril geeft stijl of doe een sjiek horloge om de pols. Let op dat de accessoires niet te klein zijn. Te kleine accessoires geven weer teveel nadruk op de grootte van het lichaam. Houd ze groot en robuust.