Alan Red T-shirts

Alan Red verkoopt niet alleen rode T-shirts, al zou je dat misschien denken als je de naam ziet. Maar Alan Red staat voor het merk en de T-shirts zijn verkrijgbaar in diverse verschillende kleuren en prints. De kwaliteit is voor Alan Red erg belangrijk en daarom wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van degelijke kwaliteit katoen. De T-shirts worden geleverd aan winkels voor directe verkoop en ook aan online hops, je kunt deze T-shirts dan ook op diverse websites online kopen.

Perfecte pasvorm
De pasvorm van de T-shirts van Alan Red is beroemd. Door de goede kwaliteit van de voor de productie gebruikte katoen is de pasvorm altijd goed en dat merk je meteen. Ook na meerdere keren wassen blijft de pasvorm goed zodat je voor langere tijd je favoriete T-shirt kunt dragen zonder dat je bang hoeft te zijn voor vormverlies. De T-shirts van Alan Red zijn dan misschien iets duurder dan de goedkopere merken maar dit verdient zich terug in de kwaliteit die ervoor zorgt dat je T-shirt voor zeer lange tijd meegaat.

Er is meer dan alleen T-shirts
Alan Red maakt niet alleen T-shirts, dit bedrijf is ook wereldwijd bekend om zijn ondergoed lijn voor heren. Voor zowel de T-shirts als het ondergoed wordt een speciale techniek gebruikt om ervoor te zorgen dat je bij het dragen langdurig een fris en hygiƫnisch gevoel hebt. Deze technologie is hiervoor speciaal ontwikkeld in Duitsland. Ook voor de boxershorts van Alan Red kun je kiezen uit veel verschillende designs. Ze zijn er in zwart en donkerblauw, maar ook in het rood en zelfs knalgeel. Daarmee maak je zeker de blits bij de dames. De boxershorts worden vaak in een 2-pack verkocht, de T-shirts meestal gewoon per stuk, maar van sommige types zijn voordeelverpakkingen verkrijgbaar zodat je weer even vooruit kunt.