Alan Red T-shirts voor lange mannen

Het is niet makkelijk lang te zijn. Zeker niet als je op zoek bent naar nieuwe kleren. Want je kunt ze wel passen, maar ze zijn toch te klein. De mouwen stoppen ver voor je pols en de broekspijpen eindigen ver boven je enkels. Het staat niet mooi en voelt ongemakkelijk. Maar Alan Red kan je al te hulp schieten met hun extra lange T-shirts. Wel vijf centimeter zijn deze T-shirts groter dan de normale. Dus je T-shirt zal niet meer ongemakkelijk boven je broeksriem hangen. Voor de extra lange shirts, zoek je naar de modellen Derby en Vermont. De Derby is het T-shirt met de O-hals. Vermont heeft de V-hals.

Een lange basis met Alan Red T-shirts

Met Alan Red T-shirts heb je al een goede basis te pakken. Door het gebruik van 100% katoen zijn de T-shirts van uitstekende kwaliteit. Ze gaan lang mee, waardoor je lang geen zorgen hoeft te maken om weer nieuwe lange kleren te zoeken. Met de keuze in de kleuren wit, grijs, blauw en zwart heb je al een aardige start voor een goed passende garderobe. Plus deze kleuren zijn ook makkelijk te combineren. Maar let wel op niet in een kleur te kleden. Dat valt teveel op en legt nadruk op je lengte.

Kleed in laagjes

Wat helpt om mensen af te leiden van je lengte is om in laagjes te kleden. Ben je lang en dun? Draag dikke materialen met textuur. Een stevige leren jas over je Alan Red shirt bijvoorbeeld. Zo maak je zelf breder. Ben je lang en heb je wat meer gewicht? Houd het simpel en dun. Zoals een dunne jas. Dikke materialen maken je nog groter. Let ook op de patronen. Kleine, subtiele patronen helpen ook je lengte wat te verbergen. Maar houd de rest van je outfit wel simpel. Wat ook helpt zijn accessoires om de pols. Een horloge of een armband helpen als de mouwen wat te kort uitvallen.