De boxer shorts van Alan Red

Alan Red is vooral bekend van de T-shirts maar dit top merk is ook al jarenlang een bekende op de markt voor heren boxershorts. Ook de shorts zijn gemaakt van topkwaliteit materialen en zijn vervaardigd om je een comfortabel draagplezier te geven. Kies je voor de boxershorts van Alan Red dan kies je voor kwaliteit en comfort. De shorts van Alan Red zijn gemaakt van de beste kwaliteit katoen zodat ze ook na meerdere keren wassen hun goede pasvorm behouden. Naast katoen wordt er bij het vervaardigen van de shorts van Alan Red gebruik gemaakt van elastan,zodat ze de perfecte pasvorm hebben. De verhouding is 93% katoen en 7% elastan. Dit zorgt voor een goede en blijvende pasvorm van de shorts. De boxershorts van Alan Red zijn te koop in veel verschillende kleuren, er is altijd een short dat bij je past en waarin jij je prettig zult voelen.

Boxershorts verkrijgbaar in verschillende kleuren
De boxershorts van Alan Red zijn te koop in verschillende kleuren, zowel bescheiden als opvallend. Kies voor stemmig zwart of voor een knallende kleur groen of geel. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur is er altijd een short te vinden in een kleur die bij jou past. Dus kies voor de kwaliteit van Alan Red en koop je boxershorts in een voordelige duo verpakking online.

Verkrijgbaar in voordeel verpakking
De shorts van Alan Red zijn bij veel webshops verkrijgbaar in voordelige voordeel verpakkingen. Je koopt dan twee shorts tegelijk voor een aantrekkelijke prijs. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren of je koopt een set van bij voorbeeld een zwarte short en een gekleurde. De kleuren waaruit je onder andere kunt kiezen zijn geel, groen, rood en blauw. Op de heupband staat de naam Alan Red prominent afgebeeld, zodat je meteen ziet dat je een kwaliteits short van Alan Red draagt.