Hoe kun je Alan Red T-shirts combineren?

Je kunt de T-shirts van Alan Red met iedere kledingstijl combineren. Je kunt ze dragen in je vrije tijd als je bij voorbeeld thuis bent, in de tuin aan het werk of aan het sporten. Maar je kunt ze ook dragen onder een net overhemd als je een kostuum moet dragen voor je werk. Zo kun je er toch goed gekleed uit zien als je geen stropdas draagt. Bij veel bedrijven is dit tegenwoordig niet meer nodig. Als je je correct kleedt mag de das vaak achterwege blijven. Zo ziet het geheel er wat minder formeel uit en dat wordt in veel bedrijven tegenwoordig op prijs gesteld. Een Alan Red shirt past daar prima bij omdat het goed kan dienen als onder shirt onder je overhemd.

Combineren voor de vrije tijd
Alan Red T-shirts kun je prima combineren met vrijetijdskleding. Je kunt ze bij voorbeeld dragen op een jeans, een ruitjesbroek die veel mannen dragen als ze gaan golfenĀ  of zelfs op een korte broek. Natuurlijk draagt een man een korte broek uitsluitend in de vrije tijd. Het is doorgaans voor mannen niet toegestaan om in korte broek op het werk te verschijnen. Wat dat betreft hebben de dames het vaak gemakkelijker, hun kleding mag al snel wat luchtiger zijn, ook al moeten ook de dames natuurlijk de regels die op het werk gelden in acht nemen. Maar je kunt Alan Red shirts dus prima combineren met vrijetijdskleding. Dit is de reden dat deze shirts ook vaak in de bagage gaan als mensen met vakantie gaan.

Comfortabele kleding voor elk moment
Veel manen stellen prijs op comfortabele kleding. Zeker wanneer zij op het werk correct in pak gekleed moeten gaan, vinden veel mannen het heerlijk om zich thuis in vrijetijdskleding te hullen. Na het werk kun je je dan verkleden en een Alan Red shirt aantrekken, bij voorbeeld gecombineerd met een gemakkelijk zittende pantalon.