Krijg de baan met een Alan Red T-shirt

Op sollicitatiegesprek gaan is een spannend moment. Het is belangrijk je goed voor te bereiden. Met een goede outfit ben je al voor de helft geslaagd. Algemene tips is dat je er verzorgd en netjes uit moet zien. Soms betekent dat een net pak. Maar het hoeft niet overal al te net. Je kunt al professioneel overkomen met alleen een nette broek, een jasje en een gewoon shirt eronder. Lange mouwen zijn het beste, omdat korte mouwen snel oncomfortabel kunnen zitten door de mouwen van het jasje. Een Alan Red shirt met lange mouwen is hier geschikt voor. Het liefst een witte of een donkere neutrale kleur. Alan Red heeft deze allemaal in de collectie.

Neem spanning weg met een Alan Red T-shirt

Op sollicitatie gaan kan je erg nerveus maken. Soms zo nerveus dat het zweet je uitbreekt. Zweetplekken zijn niet bepaald professioneel om te zien. Wat kan helpen is een Alan Red shirt dragen onder je kleren. Een Alan Red shirt is van 100% katoen gemaakt. Het voelt dus lekker zacht aan. Katoen ademt ook en is vochtabsorberend. Het helpt je als je zweet. Zweetplekken zijn dus niet meer te zien op je nette overhemd dankzij een Alan Red T-shirt.

Een Alan Red T-shirt voor elke werkdag

Als je eenmaal de baan hebt, betekent niet dat je je shirt weer thuis kunt laten. Ook op het werk wil je het comfortabel hebben om goed te kunnen werken. Dat geldt ook voor kleren. Maar je kan zien hoe je shirt boven je overhemd uitsteekt bij de kraag. Dat ziet er niet zo netjes uit. Gelukkig heeft Alan Red ook invisible shirts. Deze shirts hebben een diepe kraag, zodat deze niet bovenuit zal steken bij je overhemd. Je kan zelfs een paar bovenste knoopjes open doen en je shirt zal nog steeds niet te zien zijn. Je kan je nog steeds comfortabel voelen, terwijl je in je zakelijke kleren je werk doet.