Langer lijken in Alan Red T-shirts

Het kan een opgave zijn om de juiste kleren te vinden als je niet zo lang van stuk bent. De verkeerde kleren kunnen je juist kleiner doen lijken. Kleren die te groot voor je zijn kunnen een pijnlijk duidelijke hint geven naar je kleine lengte. Dat je ook in je kleren kan zwemmen geeft ook een verslonsde indruk. Een tip is om kleren te dragen die goed en strak om je lichaam zitten. T-shirts die strak, maar comfortabel om je torso zitten zijn te vinden bij Alan Red.

Simpel en donker

Wat ook belangrijk is om een oog op te houden zijn de kleuren. Hou de kleuren simpel en basic. Met een donker kleurenschema lijk je langer. Dan is het mooi dat, naast het basic wit, Alan Red ook T-shirts heeft in donkere kleuren als zwart en donkerblauw. Met deze T-shirts kun je algauw wat langer lijken. Een andere tip om op te letten is de hals. Een V-hals is de beste keus. Doordat deze naar beneden wijst, geeft dat ook een indruk dat je langer bent. Bij Alan Red zijn ook genoeg shirts te vinden met een V-hals.

Alles bij Alan Red voor een langere lengte

Lange mouwen kunnen ook enorm helpen. Korte mouwen leggen weer teveel aandacht op je korte lengte. Lange mouwen die opgerold zitten tot de onderarm wekken de illusie van langere armen. Shirts met lange mouwen zijn ook verkrijgbaar in de collectie van Alan Red. Sterker nog, een shirt van Alan Red die dit allemaal heeft is het model Oslo. Met een pasvorm Slim Fit, lange mouwen, een donkere kleur en een V-hals kan dit shirt je al aardig helpen om je wat centimeters te geven. Met een stof van 100% katoen is dit shirt ook fijn om te dragen. Door de goede kwaliteit van Alan Red kan dit shirt lang meegaan. Je kunt dus lang genieten van het lang zijn.