De lengte van de shirts van Alan Red

Veel mannen dragen hun T-shirt in de pantalon, bij voorbeeld onder een overhemd. En dan is het buitengewoon irritant als het shirt bij iedere beweging die je maakt uit je broek kruipt omdat het shirt te kort is. Bij Alan Red zal je dat niet snel meemaken. De shirts van Alan Red kun je namelijk kopen met extra lengte. Dit is ook erg prettig voor mannen die wat langer zijn dan gemiddeld. De Nederlandse man is gemiddeld één van de langste van Europa en zelfs ter wereld. Daarom vinden vooral Nederlandse mannen het prettig om wat langere shirts te kunnen dragen zodat zij er altijd goed verzorgd uitzien.

Shirts met lange en korte mouwen
Bij Alan Red kun je kiezen uit T-shirts met zowel lange als korte mouwen. De shirts met korte mouwen lenen zich bij uitstek voor de zomermaanden of om onder een overhemd te dragen. De shirts met lange mouwen daarentegen zijn dan weer meer geschikt voor het voor- en naseizoen. Ook kun je ze prima dragen als je meerdere lagen kleding over elkaar wilt dragen, bij voorbeeld in geval van wisselende weersomstandigheden. Daarvoor lenen de shirts van Alan Red zich ook uitstekend. De goede kwaliteit katoen zorgt er bovendien voor dat transpiratievocht goed wordt geabsorbeerd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je uiterlijk en dat is voor veel mensen sowieso al een geruststelling.

De shirt modellen van Alan Red
Alan Red heeft een reputatie hoog te houden. Daarom hebben alle shirts van Alan Red altijd een perfecte pasvorm. Ongeacht je postuur je ziet er altijd op je best uit als je een shirt van dit Amerikaanse topmerk draagt. En je omgeving zal dat ook zeker zien als je ergens verschijnt. Daar staat een man die aandacht besteedt aan zijn verschijning en niet zomaar iets koopt maar bewust zijn kleding uitkiest en daarbij op kwaliteit let.