Longsleeve shirts van Alan Red voor dames

Alan Red is vooral bekend van de T-shirts maar er is ook een brede collectie shirts met lange mouwen, de zogenaamde longsleeve collectie. Gemaakt van dezelfde topkwaliteit als de overbekende T-shirts levert Alan Red met de collectie longsleeve shirts een prima aanvulling op het assortiment van dit topmerk. Je kunt de longsleeve shirts dragen tijdens de koudere dagen. Ze zijn ook prima geschikt om te dragen onder een trui of een vest. De longsleeve shirts zijn prima te combineren met een jeans, de kleuren komen daar heel mooi op uit. Het kobaltblauw van het Alan Red longsleeve shirt Laura bijvoorbeeld combineert prachtig met een jeans. Of met een zwarte of witte pantalon. Ook accessoires als een sjaaltje of ketting komen heel mooi tot hun recht met deze kleur.

Longsleeve shirts in mooie kleuren
Hou je van wat minder opvallend dan kies je voor een Alan Red longsleeve in grijs, zwart of bruin. Deze shirts steken mooi af bij een lichte outfit. En ze zijn prima geschikt als je van zwart houdt en dat helemaal jouw stijl is. Het witte longsleeve shirt van Alan Red combineert mooi met een stijlvolle jeans en mooi vest of mooie trui. Je kunt alle combinaties maken die je maar wilt.

Verschillende modellen longsleeve shirts
Alan Red heeft voor dames verschillende modellen shirts. Je kunt kiezen voor het model Laura, dat kort en casual is. Maar er is ook het model Caffy, een lang model dat mooi over je heupen valt en prima geschikt is om je rondingen te accentueren of juist wat te verdoezelen. Het model Verdiana heeft een hoog gesloten kraag wat een apart effect geeft aan je verschijning. Dit shirt is uitgevoerd in zwart of donkerblauw en geeft je net dat beetje meer klasse en stijl.