De pasvormen van Alan Red

Het T-shirt is wel een van de populairste kledingstukken die er is. Het lijkt op een simpel kledingstuk, maar er zitten veel kleine details in verborgen waardoor de ene toch niet op de ander lijkt. Het ene T-shirt kan als gegoten zitten, maar een ander kan opeens heel anders zitten. Dan kan het zijn dat het verschil in de pasvorm zit. De pasvorm is een kleermakersterm van een model van een kledingstuk. En daar zitten best wat verschillende pasvormen tussen. Een leek zal de verschillen niet zo snel zien. Het zit allemaal in de kleine details. En die kleine details kan veel verschil maken. Zo ook in de T-shirts van Alan Red.

De populairste pasvorm van Nederland

Bij Alan Red zijn zeker drie pasvormen te vinden tussen de T-shirts. De eerste kan veel comfortabeler bij jou zitten dan de tweede. Een bekende pasvorm is licht getailleerd, ook wel bekend onder de term Modern Fit. Deze pasvorm is de meest gangbare variant en wordt het meest verkocht in Nederland. De licht getailleerde Modern Fit is een model die niet te strak en niet te wijd zit. En zoals de naam het al zegt, deze pasvorm heeft een lichte taille in zijn model.

De beste pasvorm voor jou

Naast Modern Fit, kent Alan Red ook nauwsluitend, ofwel Slim Fit. Deze pasvorm zit iets strakker om het lichaam. Als derde is er het wijde model, ook wel Comfort Fit genoemd. Deze naam zegt het ook al. Dit model zit iets wijder dan de Modern Fit en ook comfortabeler. Het model is meer recht gesneden en heeft geen taille. Wat je zelf het fijnste vindt van hoe een T-shirt om je heen zit is helemaal jouw keus. Maar als je zeker wilt weten dat een Alan Red T-shirt echt lekker om je lichaam zit, houd een oogje op de pasvorm.